ZENEI KIADVÁNYOK - MEGRENDELÉS

Az emberi lélek virágai - Arany és Kodály nyomában

Kottakönyv Arany János kedvenc népdalaival és Kodály Zoltán gondolataival

(Keménytáblás könyv Cd melléklettel)

terjedelme: 184 oldal

Ára: 2.000 Ft,-

Egy rövidebb "ízelítő" a dalokból:

----------------------------------------------------------------

FORRÁSHANGOK 

 

„…az emberi természetben lakozik, hogy szereti a dalt.” 
(Bartók Béla)

Kedves Zenebarátunk!

Nagy örömmel és szeretettel ajánljuk Önnek Forráshangok c. énekgyűjteményünket, amely a Kreatív Zenei Műhely második ilyen jellegű kiadványa.  Az éneklő füzet célja - ahogyan azt a címe is sugallja  -  „tiszta forrású” (tiszta forrásból jövő) dalok közreadása. A Hálahangok kottakönyv után – amely az ünnepek meleg csendjének hárfahúrjait szólaltatta meg – a Forráshangok énekfüzet a természet szépségét, az emberi élet valódi ízeit, illatait, a gyermeki lét őszinte rácsodálkozását és a hétköznapok örömeit szeretné népdalok által bemutatni.  Barangolásunkat, forráskeresésünket s e gyűjtemény létrejöttét a különböző kultúrák iránti nyitottság jellemezte. A világ szinte mindegyik földrészét érintjük, Ázsiától- Afrikáig, Európától - Dél-Amerikáig. Útmutatónk lesz dalkereső vándorlásunkon a 135 éve született Bartók Béla, akinek témakörök szerint rendszerezett gondolatait kiadványunk második felében találja meg majd a kedves olvasó.

„Az én igazi vezéreszmém…: a népek testvérré-válásának eszméje, a testvérré válásé minden háborúság és minden viszály ellenére. Ezt az eszmét igyekszem — amennyire erőmtől telik — szolgálni zenémben; ezért nem vonom ki magam semmiféle hatás alól, eredjen az szlovák, román, arab vagy bármiféle más forrásból. Csak tiszta, friss és egészséges legyen az a forrás! (Bartók Béla)

Jó éneklést és olvasást kívánnak: a Kreatív Zenei Műhely tagjai


Egy kis "ízelítő" a dalokból:
----------------------------------------------------------------

 

HÁLAHANGOK - HÁRFAHANGOK - HÁLAÉNEKEK A CD-n hallható különlegesen szép dallamok, énekek mellett kották és szép illusztrációk, zenei leírások színesítik ezt a kiadványt.

 
---------------------------------------------------------------

ÉRTÉKES, VAGY CSAK DIVATOS?

ÚJRA MEGJELENT FERGE BÉLA: ÉRTÉKES, VAGY CSAK DIVATOS? CÍMŰ KÖNYVE, MELYBEN...a könyv írója szélesre tárja a kaput, kézen fog, és izgalmas, élményekben gazdag kirándulásra hív bennünket a muzsika fantasztikus világába. Mi pedig boldogan tartunk vele, mert élvezzük az út minden percét, és így mindnyájan gazdagabban térünk vissza erről a kirándulásról.” (Ranschburg Zsuzsa, gyógypedagógus)

 

      

 

 MEGRENDELÉS


Megrendeléseket az alábbi e-mail címen tudunk fogadni:

  b.ferge@t-online.hu

Megrendelés esetén az alábbi adatokat kérjük a fenti e-mail címre elküldeni :

a megrendelő neve,

 szállítási cím, 

a megrendelő telefonszáma,

 és a megrendelendő zenei kiadvány címe illetve darabszáma! 

Köszönjük! 

Az emberi lélek virágai, a Hálahangok, a Forráshangok és az Értékes, vagy csak divatos? c. kötetek személyesen  is megvásárolhatóak, átvehetőek előzetes egyeztetés után az alábbi címen:  
Bp.,VII. ker. Király u. 93 
(Tel.: 06-30-638-56-97)

A könyvek ára egyenként: 2000 Ft

 


 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése